Prirodna izvorska voda Cetina bila je partner i sponzor Functional Flow seminara održanog u Hard Body Premium Gymu Trešnjevka. Radi se o programu koji prirodnim, fluidnim vježbama na zanimljiv i neagresivan način “otključava” vlastito tijelo. Kako se program temelji na prirodnim vježbama za vlastito tijelo prirodna izvorska voda Cetina i jest prirodni partner.

Osnivači Funtional flow-a su Edo Hemar, osnivač Praxis Sport Reha GmbH s preko 35 godina iskustva u zdravstvu, rehabilitaciji i fitness industriji te Tomislav Dolušić, Hard body osnivač i kreator, s više od 25 godina iskustva u fitness industriji. Udruživši znanje, predanost i viziju stvorili su program koji je vrhunac njihovih dosadašnjih karijera pod nazivom Functional Flow!

Funtional flow namijenjen je totalnim početnicima, pa sve do profesionalnih sportaša. Vježbe su kreirane u formi treninga, ali su također idealne za fizioterapiju i rehabilitaciju. Kroz FF program uči se kako spajati prirodne pokrete i vježbe, dvije, tri ili više njih, u jedinstveni flow (protok). Na taj način postiže se izuzetna sinergija pokreta i disanja, a pogodnosti za tijelo i um su izuzetni.

Kao partner i sponzor uživali smo u učenju, vježbanju i vraćanju svojoj prirodi i zdravlju.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This