Bilo nam je zadovoljstvo prisustvovati 6. dm ženskoj utrci, koja se na zagrebačkom Jarunu održala 10. lipnja 2017. Uz žensku utrku, održana je i dječja dm babybonus utrka namijenjena djeci u dobi od 3 do 6 godina. Kako trkačka natjecanja okupljaju ne samo natjecatelje, nego i njihove obitelji, uživali smo i u dodatnom edukativno-zabavnom sadržaju za cijelu obitelj. Prirodna izvorska voda Cetina bila je pravo osvježenje žednim trkačicama i malim trkačima, kao i njihovim obiteljima.

Posebno nas veseli što sav prihod od manifestacije ide isključivo Udruzi Europa Donna Hrvatska čiji je cilj podizanje svijesti žena o raku dojke kroz sustavnu edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju i palijativnu skrb. Također, Udruga radi i na prikupljanju donacija za istraživanje same bolesti na području Republike Hrvatske.

Voda je neophodna za funkciju svake stanice u našem tijelu, što je od velike važnosti za zdravlje. Stoga, ćemo i u buduće biti aktivan partner i sudjelovati u projektima koji promiču zdravlje i zdrave navike života.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This