Aparati za vodu

Kako bi Vam svježa prirodna izvorska voda Cetina uvijek bila nadohvat ruke, bilo da ste u okružju obitelji, ili na poslu, u ponudi imamo i vrhunske aparate za vodu. Bilo da poželite hladnu, osvježavajuću čašu vode ili pak toplu šalicu omiljenog čaja, naši će vam aparati to odmah i omogućiti.

Aparat za vodu CLOVER samostojeći B19A0 bijeli

Aparat za vodu CLOVER samostojeći B19A0 crni

Vrhunski CLOVER samostojeći i nadpultni aparati za vodu pružit će vam rashlađenu ili zagrijanu prirodnu izvorsku vodu u svakom trenutku.

APARATI ZA VODU I CETINA

CLOVER aparati za vodu kompatibilni su za primjenu s Cetina galonom od 15 L.

GARANCIJA

Svi CLOVER aparati za vodu, vrhunske kvalitete i modernog dizajna, imaju 2 godine garancije. Specifikacije pročitajte OVDJE.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Cetina CLOVER aparate za vodu možete očistiti samostalno, bez velikih troškova. Upute za čišćenje CLOVER aparata preuzmite OVDJE.

Cetina 15 L nepovratne galone moguće je kupiti na prodajnim mjestima Konzuma, Kauflanda, Interspara, Metroa, Tommya i Roto Dinamica ovisno o mjestu stanovanja ili direktnom dostavom u Zagrebu i bližoj okolicu putem našeg web shopa OVDJE.

Široka mreža distributera diljem Republike Hrvatske:

Upit za narudžbu aparata

Kupnja aparata za vodu putem webshopa moguća je za područje Zagreba. Ukoliko se nalazite izvan Zagreba a željeli biste naručiti naš aparat molimo da ispunite niže navedeni formular.