Novosti

By 2. ožujka 2021. 8 lipnja, 2021

Nagradno darivanje „Dar prirode uhvaćen u boci“

Ljepote prirode nešto su neprocjenjivo, a buđenje prirode u proljeće simbolizira novi početak i nadu, na radost svih nas.
Pozivamo sve ljubitelje prirode da svoje najljepše proljetne trenutke ulove fotografijama i objave ih uz #DarPrirode na svojim Facebook i Instagram profilima. Najbolje od njih nagradit ćemo bogatim Cetina poklon paketima!

1. ORGANIZATOR DARIVANJA

1.1. Organizator Darivanja je društvo Naturalis d.o.o., Ivetići 1, Civljane, OIB: 19514005057, vlasnik brenda vode Cetina.

1.2. Darivanje se organizira u svrhu promocije Organizatora. Pravila darivanja (“Pravila”) bit će objavljena na mrežnoj stranici www.cetina.hr, te na facebook stranici Cetina: www.facebook.com/izvorskavodacetina/

2. TRAJANJE DARIVANJA

2.1 Darivanje traje od 2. ožujka 2021. (od trenutka objave Darivanja na Facebook stranici) do 31. svibnja 2021. (do 23:59:59 sati). Darivanje se sastoji od više krugova u trajanju:

1. krug: 2. ožujka do 8. ožujka 2021.
2. krug: 9. ožujka do 15. ožujka 2021.
3. krug: 16. ožujka do 22. ožujka 2021.
4. krug: 23. ožujka do 29. ožujka 2021.
5. krug: 30. ožujka do 5. travnja 2021.
6. krug: 6. travnja do 12. travnja 2021.
7. krug: 13. travnja do 19. travnja 2021.
8. krug: 20. travnja do 26. travnja 2021.
9. krug: 27. travnja do 3. svibnja 2021.
10. krug: 4. svibnja do 10. svibnja 2021.
11. krug: 11. svibnja do 17. svibnja 2021.
12. krug: 18. svibnja do 24. svibnja 2021.
13. krug: 25. svibnja do 31. svibnja 2021.

3. SUDIONICI

3.1. Darivanje je otvoreno za sve punoljetne fizičke osobe koje su registrirani članovi Facebooka (www.facebook.com) i Instagrama (www.instagram.com) koji su označili Facebook/Instagram stranicu Cetina sa ‘sviđa mi se’ te postali njeni fanovi/pratitelji. Natjecatelji trebaju ispuniti uvjete Darivanja u razdoblju do 31. svibnja 2021. do 23:59:59 sati.

3.2. Zaposlenici društva Naturalis d.o.o. te uži članovi njihove obitelji nemaju pravo sudjelovanja u Darivanju.

4. KAKO SUDJELOVATI

4.1. Za sudjelovanje u Darivanju potrebno je na društvenoj mreži Facebook ili Instagram objaviti fotografiju na temu netaknute prirode uz #DarPrirode upisan u tekstu objave. Facebook objava i Instagram profil na kojem je objavljena fotografija moraju biti postavljeni na ‘javno’ (public).

4.2. Sve fotografije moraju biti izvorno djelo sudionika i moraju biti njegovo isključivo autorsko djelo.

4.3. Sudionik darivanja može se uključiti s neograničenim brojem fotografija.

5. NAGRADE

5.1. Sudionici ovog darivanja koji ispunjavaju uvjete mogu u svakom krugu osvojiti veliki Cetina poklon paket koji sadrži:
– Cetina negazirana 0,5 L – paket 6 kom
– Cetina blago gazirana 0,5 L – paket 6 kom
– Cetina negazirana 0,75 L – paket 6 kom
– Cetina negazirana sportski čep 0,75 L – paket 6 kom
– Cetina negazirana 1,5L – paket 6 kom
– Cetina blago gazirana 1,5 L – paket 6 kom

5.2. Od svih odabranih (ukupno trinaest) pobjedničkih fotografija u krugovima natječaja, najbolja fotografija po odabiru žirija bit će nagrađena i setom Cetina čaša.

5.3. Naturalis d.o.o. kao organizator Darivanja, obvezuje se poslati nagrade pobjednicima/dobitnicima u roku od 60 dana od primitka njihovih podataka.

6. ODABIR DOBITNIKA

6.1. U uži izbor za odabir dobitnika ulaze fotografije koje prikupe 10 ‘sviđa mi se’ odnosno ‘like’. Žiri sastavljen od osoba zaposlenih kod Organizatora će četiri dana nakon završetka kruga natječaja, od fotografija koje su ušle u uži izbor, odabrati jednu dobitnu (Cetina paket). Fotografije će se odabrati na temelju kreativnosti, originalnosti i usklađenosti s pripadajućim zadatkom Natječaja te ispunjenih pravila sudjelovanja. Po odabiru svih 13 pobjedničkih fotografija, žiri će odabrati najbolju fotografiju natječaja te ju finalno nagraditi (set Cetina čaša).

6.2. Svaki natjecatelj u mogućnosti je dobiti nagradu u samo jednom krugu Darivanja tokom cijelog perioda Darivanja.

7. POBJEDNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

7.1. Pobjednici natječaja bit će objavljeni na web stranici Organizatora u Pravilima darivanja najkasnije pet radnih dana po završetku kruga natječaja te će dobitnici biti obaviješteni ispod svojih napisanih komentara o svojoj pobjedi. Pobjednici su dužni u roku od 48 sati od objave i kontakta, u inbox odgovoriti Organizatoru istim putem s točnim imenom, prezimenom, adresom i brojem mobitela. Ukoliko se pobjednik ne javi u navedenom roku, bira se sljedeći dobitnik nagrade.

7.2. Cetina zadržava pravo objaviti sve prijavljene fotografije na Cetina Facebook ili Instagram stranicu na www.facebook.com/izvorskavodacetina/ i Cetina Instagram profil www.instagram.com/cetina_water nakon odabira, po završetku darivanja.

7.3. Nakon što pobjednik preuzme nagradu, smatra se da je organizator ispunio sve svoje obaveze prema njemu.

7.4. Ne postoji mogućnost unovčenja ili zahtijevanja nekog drugog proizvoda ili usluge Organizatora u zamjenu za osvojenu nagradu.

7.5. Sudionici darivanja i pobjednici u cijelosti ovlašćuju organizatora za objavu i korištenje njihovih imena i komentara u promidžbene svrhe.

8. OGRANIČENJA I ODRICANJA

8.1. Sudjelovanjem u natječaju, natjecatelj prihvaća Pravila darivanja i suglasan je da je njegova odgovornost proučiti navedena pravila i upoznati se s njima. Svaki sudionik natječaja prihvaća prava i obveze navedene u Pravilima.

8.2. Sve fotografije koje se postave u okviru Darivanja moraju biti autorsko djelo sudionika odnosno moraju biti slobodne od prava trećih strana, uključujući, ali ne isključivo se odnoseći na autorska prava, prava zaštićenih znakova, druga prava vezana uz intelektualno vlasništvo, pravo na privatnost, pravo na upotrebu osobne fotografije, itd. Organizator nije odgovoran za bilo koja potraživanja trećih strana vezano uz kršenje takvih prava. Organizator može prema vlastitoj diskreciji diskvalificirati bilo koji poslani materijal koji bi mogao predstavljati kršenje prava trećih strana.

8.3. Sadržaji ne smiju biti povezani s nasiljem, drogom ili kulturom droge, alkoholom, niti biti eksplicitan sadržaj koji opisuje golotinju ili neprimjereno ponašanje prema životinjama ili ljudima.

8.4. Organizator zadržava pravo uklanjanja sadržaja iz Darivanja i s Facebook/Instagram stranice uvredljivih na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, te automatski može diskvalificirati Sudionike od sudjelovanja u Natječaju.

8.5. Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Darivanju (uključujući bez ograničenja troškove pristupa Internetu). Troškovi prijave za Natječaj putem interneta mogu varirati, stoga vas molimo da aktualne pristojbe provjerite sa svojim pružateljem usluga.

8.6. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Darivanju.

8.7. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovo Darivanje e-mailom na e-mail: info@cetina.hr uz naznaku Predmet: «Darivanje Dar prirode»

8.8. Organizator ne odgovara za tehničke smetnje u radu bilo koje vrste (prekid/nedostupnost u radu mreža, servera, internet stranica, telefonskih i dr. veza na koje ne može utjecati) vezane uz Darivanje.

8.9. Organizator ne odgovara za bilo kakve netočne podatke ili kvarove, prouzročene bilo od strane korisnika internetske stranice, bilo od strane opreme ili nastale kao posljedica programiranja povezanog ili korištenog tijekom ovog Darivanja. Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu grešku, propust, prekid, brisanje, kvar ili kašnjenje u radu ili prijenosu, kvar komunikacijskih linija, krađu, uništenje ili neovlašten pristup internetskoj stranici, neovlaštene izmjene ili hakiranje internetske stranice.

8.10. Svi natjecatelji samim svojim ulaskom u natječaj prihvaćaju Pravila privatnosti i potvrđuju da su ih pročitali na ovome linku: www.cetina.hr/izjava-o-privatnosti

8.11. Darivanje se može prekinuti isključivo u okolnostima na koje Organizator ne može svjesno utjecati, npr. onima koje se nisu mogle spriječiti, izbjeći ili popraviti.

9. OSOBNI PODACI

9.1. Organizator cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši osobni podaci kod nas pažljivo sačuvani. Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefon i sl.)
9.2. Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način. Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani.
9.3. Organizator prikuplja i obrađuje osobne podatke sudionika Darivanja u skladu s Politikom zaštite privatnosti navodnom u Pravilima privatnosti
9.4. Organizator će koristit Vaše osobne podatke isključivo u svrhu ovog Darivanja.

10. RAZNO

10.1. Na ova Pravila te na Darivanje primjenjuje se hrvatsko pravo. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski sud u Zagrebu.

10.2. Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku o čemu će istaknuti obavijest na isti način kako su objavljena ova pravila Darivanja.

11. OBJAVA POBJEDNIKA

1. krug: Ivana Kuna (Instagram)
2. krug: Elena Taslak (Instagram)
3. krug: mamita_mare_1979 (Instagram)
4. krug: Dajana Gugo (Facebook)
5. krug: cika_photography (Instagram)

6. krug: m.a.r.i.j.a.z.t (Instagram)
7. krug: Nikol Mikulić (Facebook)
8. krug: mibekov (Instagram)
9. krug: zorica_banovic (Instagram)
10. krug: beautyblog_queenbee (Instagram)
11. krug: markympower (Instagram)
12. krug: Goran Jelena Petrović (Facebook)
13. krug: Ingrid Vučko (Facebook)

    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na webshop