GAZIRANA CETINA

KAO IDEALNO OSVJEŽENJE

Za potpuni užitak osvježenja, gaziranu Cetinu poželjno je rashladiti. Cetinu je priroda već na njenom izvoru poslužila na temperaturi od 12 °C pa će i gazirana voda rashlađena na tu temperaturu nepcu biti ugodno i lagano prirodno osvježenje.

KAO VJERAN
GASTRONOMSKI PARTNER

Mjehurići Cetini daju dodatno osvježavajući ton i intenzivniju strukturu, pretvarajući je tako u zanimljivog partnera gurmanu koji se skriva u svakome od nas. Gazirana Cetina sjajno će se sljubiti s namirnicama i jelima koja su slanija. Kako je sadržaj natrija u Cetini prirodno nizak, ona neće dodatno pridonositi slanosti jela, već će isprati nepce dok će mjehurići naglasiti sve aromatične komponente hrane.

Blago gazirana Cetina sjajna je pratnja aromatičnim jelima.

Svim vrstama tvrdih sireva,
kao i onim raskošnijim,
mekanim i aromatičnim sirevima

Pršutu, slanim srdelama, inćunima te ribljim paštetama

Blago gazirana Cetina ublažit će slanost i gasiti žeđ.
Uz nju će i okusi jednostavnih priloga poput maslina ili kiselih krastavaca doći do boljeg izražaja. Također, domaća će jela od kiselog zelja i suhog mesa imati svog gastronomskog saveznika u blago gaziranoj Cetini.

Blago gazirana Cetina je s gastronomskog aspekta prirodan partner slanijim namirnicama koje će svojom suprotnošću izbalansirati, istovremeno dajući im dodatan efekt u isticanju aroma kroz nježne mjehuriće.