ZAŠTO CETINA

Priroda čini razliku

Pod okriljem veličanstvene Dinare

Proglašenjem u veljači 2021. godine, Dinara je postala dvanaesti te najmlađi hrvatski Park prirode, a naša je Cetina time ponosno ponijela titulu vode iz Parka prirode. Područje je to netaknutog životinjskog i biljnog svijeta s čak 110 posebno zaštićenih te 55 endemijskih biljnih vrsta.

Izravno iz prirode

Svježa i hladna

Baš ovdje u srcu Parka prirode, zaštićena od svakog onečišćenja puni se prirodna izvorska voda Cetina. Autentična, bistra i hladna voda nosi obilježja očuvanog prirodnog okružja iz kojeg potječe i donosi nam svježinu veličanstvene planine.

U trenutku punjenja Cetina ima savršeno osvježavajuću temperaturu od 12 °C.

Osvježava tijelo i um

Lagana i blaga

Zaokupljeni sve ubrzanijom svakodnevicom, često zaboravljamo na jednu od naših najizraženijih potreba – potrebu za predahom. Potrebu za dubokim udahom i izdahom punim života. Potrebu za bivanjem u trenutku ili pak jednostavno – za lutanjem u mislima. Hidracija tijela presudna je u svakom trenutku našeg života, a izvorska voda Cetina nas svakim gutljajem iznova vraća prirodi iz koje je potekla i pruža nam njeno utočište.

Naša punionica

U skladu prirode i tehnologije

Iako smještena u neposrednoj blizini rijeke Cetine, naša se punionica puni prije samog izvora rijeke. Upravo netaknuta priroda i zaštita koju joj pruža Dinara jamstvo su čistoće i svježine vode Cetine što iz dana u dan, stalnim analizama i nadzorom, potvrđuje i struka.

Istovremeno, punionica izvorske vode Cetine opremljena je najmodernijom tehnologijom i proizvodnim linijama koje omogućuju proizvodni proces bez utjecaja na biljni i životinjski svijet.